3.Uluslararası  Bolu  İzzet  Baysal Mutfak Günleri

3.Uluslararası Bolu İzzet Baysal Mutfak Günleri

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı olarak 28-30 Nisan  2017 tarihleri arasında Bolu sehir meydanında  gerçekleştirilen 3.. Uluslararası İzzet Baysal  Mutfak Günleri Ve Gastronomi Festivali kapsamında düzenlene ve Türkiye ve dünya çapında lise ve üniversite öğrencilerinin katıldığı, öğrencilerin yanı sıra alanında deneyimli uzman şeflerin de yarıştığı  Bolu Mutfak Günlerinde öğrencilerimiz yarışma fırsatı buldular.  Öğrencilerimizin katılmış olduğu yarışmalarda değerlendirmeler her bir kategori için ayrı ayrı alanında uzmanlaşmış dünyaca ün yapmış yerli ve yabancı jüriler tarafından yapılmıştır.

 

Lise Düzeyi Öğrenci Tavuk Yemek Kategorisi,

Lise Düzeyi Restoran Tatlı Tabağı Kategorisi,

Lise Düzeyi Öğrenci Kuzu Yemek Kategorisi,

Lise Düzeyi Öğrenci Dana Yemek Kategorisi,

Lise Düzeyi Balık Yemekleri Kategorisi,

Lise Düzeyi Öğrenci Aşçı Makarna Kategorisi,

Lise Düzeyi Osmanlı  Mutfağı Ekip Kategorisi

Lisesi Ekip Kategorisi'den yarışmaya katılmışlardır.

Yöresel Yemek Kategorisi,

Üniversite Düzeyi Restoran Osmanlı Mutfağı Kategorisi

Toplam Ödüller :

1 Jurı Özel Odulu 4. Luk

7 Gümüş Madalya

13 Bronz Madalya

4 Merit Ödulu

•             Lise Düzeyi Makarna Yarışması


Gümüş madalya

Hanı KAYIRANAK

B. Sena İZGİ

Beyza MANOĞLU

Bronz Madalya

A. Buğra KARAKURT

Özgün POLAT

Berfin  SÜREKLİ

Sebahat ANAR

Aleyna Nur SANCAKLI

Seyma YUCAL


•             Lise Düzeyi Restoran Tatlı Tabağı

 Merit /Mansiyon Ödülü

Ayşenur ÇAKIRGÖZ

•             Lise Düzeyi Kuzu Yemek Yarışması

Bronz Madalya

Seyithan BERKE

Merit /Mansiyon Ödülü

Busenur DEMİRCİ

•             Üniversite Düzeyi Osmanlı Yemekleri Yarışması

 Merit /Mansiyon Ödülü

Burak DİNCER

•             Lise Düzeyi Osmanlı Yemekleri Yarışması


 Gümüş  Madalya

Merve ATICIOĞLU 12-G

 

Bronz madalya

Mertcan ORAN

Çağatay POLAT


•             Lise Düzeyi Balık Yemeği  

 Gümüş  Madalya

Merve ATICIOĞLU 12-G

•             Lise Düzeyi Dana Yemekleri Yarışması


Gümüş Madalya

Beyza MANOĞLU

Merve ATICIOĞLU

Merit Mansiyon Ödülü

Mertcan ORAN


•             Yöresel Yemek  Yarışması

Bronz Madalya

Beyza MANOĞLU

•             Lise Düzeyi Tavuk  Yemekleri Yarışması

Bronz  Madalya

Merve ATICIOĞLU

Mert ÇAL

Lise ekip yemekleri yarışması

Juri Özel Ödülü 4. lük

1.            Ekip : Beyza MANOGLU Aleyna Nur SANCAKLI Betül Sena İZGİ

 

2.            Ekip : Busenur DEMİRCİ Berfin SÜREKLİ Hilal ÖNAL

 

Öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanması ve tüm süreçlerde desteklerini bizden esirgemeyen Okul Müdürümüz Sayın Yasin IRMAK´a ve Müdür Yardımcısı Oguz AY'a

Yarışmayı düzenleyen Yeniçağ Aşçılar Ve Pastacılar Derneğine , öğrencilerimizin konaklamasını sağlayan Bolu Milli Eğitim Müdürlüğüne, şehir içi ulaşım desteği sağlayan Bolu Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmetler Birimine,

Öğrencilerimizin eşyalarını bozulacak malzemelerini dolabında saklayan Bolu anıtpark içinde bulunan Ozsut Pasta Kafeye öğrencilerimizin şehirlerarası ulaşımını sağlayan Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri Birimine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin yarışma esnasında yanlarında olan ve onlara destek olan  yiyecek içecek Alan Şefi Nilüfer BAY'a atölye Şefi Özlem KESKİN ŞAHİN'e, yarışmaya hazırlanırken öğrencilerimize destek olan Serkan ÇİFTCİ, Pınar ÖZTÜRK ve Öznur ÇEVİK  öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

 

 Öğrencilerimizin başarılasılarını tebrik eder. Daha nice güzel etkinlilerde aynı başarıyı elde etmelerini dileriz.

12.05.2017 985

12-05-201712-05-201712-05-201712-05-201712-05-201712-05-201712-05-201712-05-201712-05-201712-05-201712-05-201712-05-201712-05-201712-05-2017