ARALIK  AYI ÖRNEK SINIF VE ÖĞRENCİLERİ SEÇİLDİ

ARALIK AYI ÖRNEK SINIF VE ÖĞRENCİLERİ SEÇİLDİ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Onur Kurulu olarak eğitim ortamında şiddeti önlemek , öğrencilerde olumlu davranışları pekiştirmek amacıyla 30.12.2016 tarihinde okulumuzdaki tüm öğretmenlerin öneride bulunduğu öğrenciler arasından

9-F  Çağla ATAĞAN

10-H Mertcan YİĞİT

11-B Gökhan SIRÇACI

12-D Semanur MANOĞLU

Örnek öğrenci olarak seçilmiştir.

Yine tüm öğretmenler tarafından yapılan gözlem ve öneriler doğrultusunda  , sınıfın tertip ve düzeni, ders içi ve dışı faaliyetleri , okul içi etkinliklere katılımları dikkate alınarak 9-A sınıfı ARALIK ayı örnek sınıfı seçilmiştir.

Ayın sınıfı öğrencileri, sınıflarında sergilenecek bir kupa ve birlikte kesecekleri bir pasta ile , örnek öğrencilerimiz ise birer  plaket ile ödüllendirilmiştir. Ayrıca  ayın örnek sınıfının öğrencilerinin , okul bahçesinde belirlenen bir alana fidan dikmeleri kararlaştırılmıştır.

Kendilerini tebrik eder, bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.

08.02.2017 495