Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü Gezimiz

Bu yerleşkede Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi, Turizm Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Yabancı Diller Bölümü, Teknokentyer almaktadır.

Turizm fakültesinde Gastronomi ve Mutfak sanatları bölümü bulunmaktadır. Yiyecek ve içecek bölümü öğrencilerinin bu bölümü tanımaları için öğretim görevlileri tarafından bilgilendirme ve atölye gezileri yapıldı. Aynı zamanda Öğrencilerimizin ilgi duyduğu diğer bölümleri tanımaları ve araştırmaları amacıyla kampüs gezildi.

Sanat ve tasarım fakültesinin Görsel sanatlar, Moda tasarımı, tekstil tasarımı, geleneksel el sanatları, grafik tasarımı bölümleri ile Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesinin Bilgisayar bilimi bölümü öğrencilerimizin ilgisini çeken bölümler arasında yer almaktadır.

10.03.2017 1386

10-03-201710-03-201710-03-201710-03-2017