İMKB

İMKB " 10. TRAVEL TURKEY İZMİR FUAR VE KONGRESİ İLE İZMİR´İN ŞEFLERİ YEMEK YARIŞMASI"NDA

Okulumuz yiyecek içecek hizmetleri alanı 38 öğrenci ve 5 öğretmen ile 8-10 aralık 2016 tarihleri arasında Fuar İzmir'de( İzmir Fuar Merkezi) gerçekleştirilen 10. Travel Turkey İzmir Fuar Ve Kongresi ile İzmir'in Şefleri yemek yarışmasına katılmışlardır.

40 yarışmacı okul 120 yarışmacı öğrencinin katılımı ile gerçekleşen İzmir'in Şefleri Yemek Yarışmasında okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimiz Mert Çal, Aleyna Nur Sancaklı, Barbaros Çiftçi, Taner Topçu, Betül Sena İzgi ve Üzeyir Yağcı'ya teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Yarışmaya ulaşım desteği sağlayan okul sektör işbirliği protokolünü yürüttüğümüz Selin Gıda Firması yöneticisi Kemal Aşar Bey'e ve yarışma alanında bizi yalnız bırakmayan protokol sorumlusu Günnür Eroğlu'na teşekkür ederiz.

15.12.2016 1063