KARTAL İMKB 2. GELENEKSEL AŞURE DAĞITIMI YAPILDI

Okulumuz bünyesinde geleneksel olarak yapılan aşure dağıtımı etkinliğinin ikincisi  11.10.2016 tarihinde okulumuz yiyecek içecek bölümü öğretmenlerinden Özlem KESKİN ŞAHİN ve Oğuz AY sorumluluğunda, alan öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirildi.

Okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve personelimizin  maddi destekleri ve yiyecek  içecek alanı öğretmen ve öğrencilerimizin iki gün süren hummalı  çalışmalarının sonucunda ortaya çıkan aşureleri, yiyecek içecek hizmetleri alanı öğrencilerimiz büyük bir titizlik ve hijyenle okulumuz bünyesinde çalışan yöneticeler, öğretmenler, memurlar ve öğrencilerimize ikram ettiler.

Kartal İMKB Mesleki ve Teknik Lisesi ailesi olarak Aşure yapımında maddi katkısı olan idareci, öğretmen ve personelimize yaptıkları hayırların kabul olmasını diler ve teşekkür ederiz. Yapımında ve dağıtımında emeği geçen yiyecek içecek hizmetleri öğrencilerinin de ellerine sağlık der, teşekkür ederiz.

24.10.2016 512