Kartal Imkb Yiyecek Içecek Hizmetleri Alanı olarak 8,9 ,10 nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen 2. bolu uluslararası izzet Baysal mutfak günleri kapsamındaki yarışmalara katılan oğrencilerimiz farklı kategorilerden çeşitli başarılar elde etmişlerdir.
Yarışmaya yurt dışından yabancı Aşçılar katılmışlardır. Katılan ülkeler Mısır, Yunanistan , Azerbaycan , Sudi Arabistan, Almanya, Hırvatistan, Hollanda, İsviçre, Romanya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Organizasyonda toplam katılımcı yarışmacı sayısı 490 olmuştur ve bu sayının 400unu lise üniversite öğrencisi oluşturmaktadır. Yarışma değerlendırmelerı yerli ve yabancı juriler tarafından yapılmıstır. Ayrıca yarışma boyunca zaman zaman Trt Haber ve Trt Avaz kanallarından canlı yayın yapılmıstır.
Lise ve üniversite öğrencileri yarışma kategorilerinde birlikte yarışmış ve birlikte değerlendirilmişlerdir.
2. Uluslararsı İzzet Baysal mutfak günleri kapsamındaki yarışmalarda aldığımız ödüllerin dağılımı aşağıdaki gibi olmuştur.
Makarna kategorisi
11-F Yurdagul Anar Altın Madalya
10f- Busenur Demirci Altın Madalya
11-G Özgün Polat Gumuş Madalya
11-F Cansu Arzum Berke Gümüş Madalya
11-F Muhammet Sipahi Gumuş Madalya
12f Mehmet Bilmez Bronz Madalya
11g Irem Miray Albayrak Bronz Madalya
Dana Et Yemeği Kategorisi
11-F Aykut Bertan Gumuş Madalya
11-F Emre Unal Gumuş Madalya
11g Seyithan Berke Gumuş Madalya
11f Yurdagul Anar Bronz Madalya
Kuzu Et Yemeği Kategorisi
11g Gaye Taşdemir Altın Madalya
11f Buse Eyşan Coruh Bronz Madalya
11g Uzeyir Yağcı Bronz Madalya
11g Name Susen Bayrak Bronz Madalya
11f Necla Aksut Bronz Madalya
Balık Yemekleri Kategorisi
11g Hayri Biçer Gumuş Madalya
11g Kadir Varolgil Gümüş Madalya
11 F Neslihan Şahin Gümüş Madalya
11g Ayça Yıldırım Gümüş Madalya
11g Ufuk Arpa Gümüş Madalya
11g Ahmet Buğra Karakurt Gümüş Madalya
11g Merve Atıcıoğlu Bronz Madalya
11g Beyza Manoğlu Bronz Madalya
11f Mert Çal Merit Odulu
Restoran Tatlı Tabağı
11f Esra Karatepe Altın Madalya
12f Berkay Sureyya Gümüş Madalya
11g Furkan Özçelik Gümüş Madalya
11f Didem Angın Bronz Madalya
11f Berkan Adibaş Bronz Madalya
11g Merve Atıcıoğlu Bronz Madalya
11f Eda Nur Satı Bronz Madalya
11f Hatice Caydı Bronz Madalya
11 G İlayda Deniz Yılmaz Bronz Madalya
Yöresel Yemek Kategorisi
11f Hasan Yesir Gümüş Madalya
11g Taner Topcu Merit Odulu
Türk Mutfağı Kategorisi
11g Hayri Biçer Bronz Madalya
Tavuk Yemekleri Kategorisi
11F Mertcan IŞIK Gümüş Madalya
11G Hazal YILDIRIM GümüşMadalya
Lise Ekip Kategorisi Yarışmacıları
İlayda Deni Yılmaz - Mert Çal - Edanur Satı
Atacan Ovuç - Dilşad Candan - Berkay Sureyya
Buse Eyşan Coruh - Necla Aksut - Mert Can Isık
Taner Topcu - Uzeyir Yağcı - Furkan Mingan
Cansu Arzum Berke - Hatice Caydı - Esra Karatepe
5 Ekip olarak katıldığımız yarışmada Bronz Madalya alan ekibimiz Atacan Ovuc Dilşad Candan Ve Berkay Sureyya'dan oluşan ekip olmuştur.
Ayrıca yarışma komitesi okulunuza yarışmaya katılımından dolayı plaket vermiştir. Sorumlu öğretmenlerimiz Nilüfer Bay ve Oğuz Ay´a yarışmaya katılımlarından dolayı Onursal Uyelik Sertifikası takdim edilmiştir.
Yarışmayı düzenleyen Yeniçağ Aşçılar Ve Pastacılar Derneğinine , öğrencilerimizin konaklamasını sağlayan Bolu Milli Eğitim Müdürlüğüne, şehir içi ulaşım desteği sağlayan Bolu Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmetler Birimine, otobüsümüzün güveliğini sağlayan Bolu Itfaiyesine, öğrencilerimizin eşyalarını bozulacak malzemelerini dolabında saklayan Bolu anıtpark içinde bulunan Ozsut Pasta Kafeye oğrencilerimizin şehirler arası ulaşımını sağlayan Kartal Tur firmasına okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.
Öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanmasına yardımcı olan yiyecek içecek zumresi öğretmenleri ve öğrencilerimize yarışma öncesi yarışma esnası ve sonrasında destek olan Yiyecek Içecek Hizmetleri Alanı Atölye Şefi Nilufer Bay ve Alan Öğretmeni Oğuz Ay´a teşekkür ediyoruz.
Öğrencilerimizin başarılarılarını tebrik eder. Daha nice guzel etkinillerde aynı başarıyı elde etmelerini dileriz.