Kartal İMKB Bolu İzzet Baysal Mutfak Günlerinden Başarı İle Döndü

Kartal Imkb Yiyecek Içecek Hizmetleri Alanı olarak 8,9 ,10 nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen 2. bolu uluslararası izzet Baysal mutfak günleri kapsamındaki yarışmalara katılan oğrencilerimiz farklı kategorilerden çeşitli başarılar elde etmişlerdir.

18.04.2016 1471

Yarışmaya yurt dışından yabancı Aşçılar katılmışlardır. Katılan ülkeler Mısır, Yunanistan , Azerbaycan , Sudi Arabistan,  Almanya,  Hırvatistan,  Hollanda,  İsviçre,  Romanya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Organizasyonda toplam katılımcı yarışmacı sayısı 490  olmuştur ve bu sayının 400unu lise üniversite öğrencisi oluşturmaktadır. Yarışma değerlendırmelerı yerli ve yabancı juriler tarafından yapılmıstır. Ayrıca yarışma boyunca zaman zaman Trt Haber ve Trt Avaz kanallarından canlı yayın yapılmıstır.

Lise ve üniversite öğrencileri yarışma kategorilerinde birlikte yarışmış ve birlikte değerlendirilmişlerdir.

2. Uluslararsı İzzet Baysal mutfak günleri kapsamındaki yarışmalarda aldığımız ödüllerin dağılımı aşağıdaki gibi olmuştur.

Makarna kategorisi

Buse Eyşan Coruh -  Necla Aksut - Mert Can Isık

Taner Topcu - Uzeyir Yağcı - Furkan Mingan

Cansu Arzum Berke -  Hatice Caydı - Esra Karatepe

5 Ekip olarak katıldığımız yarışmada Bronz Madalya alan ekibimiz Atacan Ovuc Dilşad Candan Ve Berkay Sureyya'dan oluşan ekip olmuştur.

Ayrıca yarışma komitesi okulunuza yarışmaya katılımından dolayı plaket vermiştir.  Sorumlu öğretmenlerimiz Nilüfer Bay ve Oğuz Ay´a yarışmaya katılımlarından dolayı Onursal Uyelik Sertifikası takdim edilmiştir.

Yarışmayı düzenleyen Yeniçağ Aşçılar Ve Pastacılar Derneğinine , öğrencilerimizin konaklamasını sağlayan Bolu Milli Eğitim Müdürlüğüne, şehir içi ulaşım desteği sağlayan Bolu Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmetler Birimine, otobüsümüzün güveliğini sağlayan Bolu Itfaiyesine, öğrencilerimizin eşyalarını bozulacak malzemelerini dolabında saklayan Bolu anıtpark içinde bulunan Ozsut Pasta Kafeye oğrencilerimizin şehirler arası ulaşımını sağlayan Kartal Tur firmasına okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanmasına yardımcı olan yiyecek içecek zumresi öğretmenleri ve öğrencilerimize yarışma öncesi yarışma esnası ve sonrasında destek olan Yiyecek Içecek Hizmetleri Alanı Atölye Şefi Nilufer Bay ve Alan Öğretmeni Oğuz Ay´a teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizin başarılarılarını tebrik eder. Daha nice guzel etkinillerde aynı başarıyı elde etmelerini dileriz.