KARTAL İMKB ´DE

KARTAL İMKB ´DE "ÖĞRETMEN ,VELİ, ÖĞRENCİ AKADEMİSİ PROJESİ" BAŞLIYOR.

Okulumuz Kartal İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016 -2017 Eğitim Öğretim yılında "Öğretmen ,Veli ve Öğrenci Akademisi Projesi" kapsamı içerisinde ;alanında uzman eğitimcilerin vereceği seminerler , atölye çalışmaları, belirli gün ve haftaların kutlamaları,öğrenciler için hazırlanan deneme sınavları , şenlikler, yarışmalar v.b. etkinliklerin yer aldığı faaliyetleri hayata geçiriyor.

09.11.2016 1024

İlk etkinliğimize ; 15/11/2016 Salı günü Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi ,Eğitim ve Yaşam Koçu Ömer ÇAM ´ın katılımıyla öğretmen arkadaşlarımıza "Motivasyon" konulu seminerimizle başlıyoruz.

Projemizin öğretmen arkadaşlarımıza , velilerimize ve öğrencilerimize faydalı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyoruz.