KARTAL İMKB FETHİYE ULUSAL YEMEK YARIŞMASINDA..

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 11. Sınıf öğrencileri 18-19mart 2016 tarihlerinde Taşfed ve Şef Mavi Profesyonel Aşçılar Derneğinin Muğla ili Fethiye ilçesinde düzenlemiş oldukları ŞEF MAVİ FETHİYE ULUSAL YEMEK YARIŞMASI´NA katılmışlardır. Yarışma kapsamında Lise Düzeyi Tatlı Tabağı kategorisinden yarışmaya katılan Hayri BİÇER gümüş madalya ve aynı kategoriden yarışmaya katılan Taner TOPÇU altın madalya almaya hak kazanmışlardır.
    Lise Düzeyi Modern Turk Mutfağı Ana Yemek kategorisinden yarışmaya katılan Hayri BİÇER  gümüş madalya , aynı kategorinde yarışmaya katılan Hasan YESİR gümüş madalya ve aynı kategoriden yarışmaya katılan Üzeyir YAĞCI gümüş madalya almaya hak kazanmıştır. Yarışma sonucunda öğrencilerimiz 1 altın madalya ve 4 gümüş madalya ile yarışmayı başarı ile tamamlamışlardır.
    Öğrencilerimiz tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

22.03.2016 1111