Kartal Imkb Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı olarak 16. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali´ne Katıldı

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı olarak 22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Ve Gastronomi Festivali kapsamında düzenlene ve Türkiye ve dünya çapında lise ve üniversite öğrencilerinin katıldığı, öğrencilerin yanı sıra alanında deneyimli uzman şeflerin,  de yarıştığı İstanbul Gastronomi Festivali'nde öğrencilerimiz yarışma fırsatı buldular.  Öğrencilerimizin katılmış olduğu yarışmalarda değerlendirmeler her bir kategori için ayrı ayrı alanında uzmanlaşmış dünyaca ün yapmış yerli ve yabancı jüriler tarafından yapılmıştır.

Kartal Imkb Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı olarak 16. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali Kapsamında gerçekleşen 30 ülkeden 450 yabancı 2100 yarışmacının katıldığı yarışmalarda 7 Altın, 10 Gümüş ve 1 Bronz madalya kazandık. Madalya dağılımı aşağıdaki gibidir.

·         Pizza Kategorisi

Şeyma YUCAL Gümüş Madalya

·         Tatlı Kategorisi

Nisa Nur ONAT                                 Altın Madalya

Gülfidan BOL                                                 Gümüş Madalya

Özge ÖZCAN                                    Bronz madalya

·         Makarna Kategorisi

Gaye AYDIN                                     Gümüş Madalya

·         Ana Yemek Kategorisi

Betül Sena IZGİ                                 Gümüş Madalya

Burak DİNCER                                  Gümüş Madalya

Buse BÜYÜKYILDIRIM                    Gümüş Madalya

Umutcan Özdemir                             Gümüş madalya

·         Modern Türk Mutfagi Ekip Kategorisi

Berfin SÜREKLI Şeyma YUCAL ve Buse BÜYÜKYILDIRIM                     Altın Madalya

Selin POLAT Yasemin DUMANGOZ ve Sebahat ANAR                            Gümüş Madalya

·         Yılın En iyi Lisesi Kategorisi

Aleyna Nur SANCAKLI Betül Sena İZGİ ve Busenur Demirci                    Altın Madalya

Öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanması ve tüm süreçlerde desteklerini bizden esirgemeyen Okul Müdürümüz Sayın Yasin IRMAK´a ve Okul İdaremize; öğrencilerimizin yarışma alanına ulaşımı konusunda destek sağlayan Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri Birimine ve Kartal Tur Servis şirketine teşekkür ediyoruz.

Son olarak öğrencilerimizi yarışmaya hazırlanmasında ve yarışma ile ilgili yazışmaların yapılmasında emek harcayan  Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Nilüfer BAY, Atölye Şefi Özlem Keskin ŞAHİN'e  ve Alan Öğretmenimiz Oğuz AY 'a öğrencilerimizi yarışma alanına gelerek veya telefon açarak yalnız bırakmayan  Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmenlerimiz Bahadır BİLGİÇ, Öznur ÇEVİK ve Atölye Şefi Serkan ÇİFTCİ'ye teşekkür ediyor,  öğrencilerimizin başarısının devamını diliyoruz.

12.03.2018 420

12-03-201812-03-201812-03-201812-03-201812-03-201812-03-201812-03-201812-03-2018