Meslek Koçları Programı Okul & Şirket Buluşması

Meslek Koçları Programı Okul & Şirket Buluşması

Kartal İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Meslek Lisesi Koçları Programı kapsamında okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı olarak Parıltim Yemek ile eşleşerek dahil olduğumuz projede bu yıl 4 yılımızdayız. Dort yıl içinde projemizden ilk mezunlarımızı 2014 yılında verdik. 2014-2015 eğitim öğretim yılında ikinci grup öğrencilerimizle projemiz kaldığı yerden devam etmektedir. Proje kapsamındadeneyimli koçlarımız yiyecek içecek bölümü öğrencilerimize hem kişisel gelişimlerine destek sağlarken hemde mesleki alanda bilgilenmelerini sağlayanbir çok eğitimler vermektedirler.

03.03.2016 628

Mesleki koçluk projesi okulunuzda verimli şekilde devam ederken Meslek Lisesi Koçları Programı Okul - Şirket Buluşması 23 Şubat 2016 tarihinde Koç Holding ev sahipliğinde geniş katılımla gerçekleşti.Buluşmaya, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İlgili Daire Başkanı Şennur Çetin ve ekibi, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Serkan Gür ve ekibi, 49 Meslek Lisesi Yöneticisi / Sorumlu Öğretmeni ve 39 ÖSGD üyesi Şirket Sorumlusu / Koçları katıldı.

Etkinlik kapsamında yapılan toplantıya okulumuzdan projeden sorumlu öğretmen olarak Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Atölye Şefi Nilüfer BAY katıldı.

Program, Özel Sektör Gönüllüleri Derneği Koordinatörü Başak Güçlü'nün Meslek Lisesi Koçları Programı tanıtım sunumu ile başladı. Başak Güçlü sunumunda Meslek Lisesi Koçları Programı'nın 2012 yılından bu yana 50 ÖSGD üyesi şirketten 900 gönüllü ile 13 farklı şehirde, 89 Meslek Lisesi'nde 6800 öğrenciye ulaştığı bilgisini paylaştı. Meslek Lisesi Koçları Programı'nın tüm aşamaları ile ilgili detaylı bilgi veren Başak Güçlü sunumunu Meslek Lisesi Koçları Programı öğrencilerinin yorumlarından hazırlanan video gösterimi ile tamamladı.

 

Meslek Lisesi Koçları Programı - Okul -Şirket Buluşması–SGD Sunum