‘´MUTFAK ŞEFLERİ KARTAL İMKB‘DE´´ Metin DİNÇER´i ağırlıyor.

Okulumuz yiyecek ve içecek hizmetleri alanı 11-F sınıfı performans ödevleri kapsamında her ay iki mutfak şefini okulumuzda atölye çalışması yapmak üzere ağırlıyor.

Mutfak Şefleri imkb'de çalışmasının ilkini 19.10.2016 tarihinde Metin DİNÇER şefimizle beraber gerçekleştirdik.

Sektörde kendi işletmesi olan Metin şefimiz, ilk olarak öğrencilerimizin sektörle ve yarışmalarla ilgili olan sorularını yanıtladı. Daha sonrasında ise atölye çalışmaları kapsamında, sütlü tatlılar konusu içinde yer alan iyi bir sütlacın nasıl yapılacağını uygulamalı olarak öğrencilerimize gösterdi. Yapılan sütlaçların  servisinde dikkat edilmesi gereken hususlarıda göstermeyi ihmal etmeyen Metin şefimize KARTAL İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak teşekkür ederiz.

24.10.2016 460