OKULUMUZ ÜNİVERSİTE GEZİLERİ KAPSAMINDA

OKULUMUZ ÜNİVERSİTE GEZİLERİ KAPSAMINDA "ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ" ZİYARETİNİ YAPTI

Kartal İMKB Mesleki Ve Teknik  Anadolu Lisesi olarak  üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize; üniversite ortamını göstermek, üniversiteleri tanımak ve üniversite öğretim görevlilerine merak ettiklerini  sormaları için planlanan üniversite gezileri kapsamında, ilk olarak Uludağ üniversitesine ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesinde yapılan tanıtımın ardından öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan ve fakülteleri gezdiren Uludağ Üniversitesi yönetimine teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Uludağ Üniversitesinde bulunan incelemelerin ardından, YGS sınavı öncesinde stres atma amacıyla şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini ziyaret ettiler.

''KARTAL İMKB ÜNİVERSİTE GEZİLERİNDE'' programının planlamasını ve yürütme işlerini yapan, okulumuz gezilerden sorumlu müdür yardımcısı Oğuz AY, rehber öğretmenimiz Havva OMAY ve coğrafya öğretmenimiz Gülistan ÇAĞLAR'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

15.02.2017 812