Ortadoğu Teknik Üniversitesi Gezimiz

Türkiye'nin en büyük mekânına sahip üniversitesindeyiz. Yeşil alanları, sosyal yaşam merkezi ile hareketli capcanlı bir üniversite. Sosyal alanlarda vakit geçirip dönüş yolu öncesi ODTÜ'de hızlı bir tur yapıyoruz. Üniversite bünyesinde 5 fakülte ve bu fakültelerde 37 bölüm vardır.

Eğitim Fakültesi ve bu fakülteye bağlı Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri bölümü, İlköğretim, Yabancı Diller Eğitimi, Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi, Beden Eğitimi ve Spor, Okul Öncesi Öğretmenliği bulunmaktadır.

Üniversitenin oldukça büyük bir kütüphanesi vardır. Bir grup öğrenci ile kütüphaneyi dolaşıyoruz. Ardından Mühendislik fakültesini geziyoruz.  Mühendislik Fakültesi ve bu fakülteye bağlı Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği bölümleri bulunmaktadır.

10.03.2017 735

10-03-201710-03-201710-03-201710-03-2017