ŞAPKADAN LEZZET ÇIKARTAN ŞEFLER BULUŞMASI

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrenci ve öğretmenleri Aşçılar Derneğinin daveti üzerine istanbul Ataşehir Grand Sheraton Hotelde  27 mart 2016 tarihinde gerçekleştirilen Unilever Food Solutions´un ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Aşçılar Derneği 5. Geleneksel Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması & Aşçılar Derneği 19. Yıl kutlamalarına katılmışlardır. Etkinlik kapsamında yiyecek içecek sektörü ile ilgili sunumlar yapılmış.

04.04.2016 495

Kutlamalarda ikram edilecek yiyeceklerin hazırlanması aşamasında 8 öğrencimiz 26 mart ve 27 mart tarihlerinde Ataşehir Sheraton  Hotel mutfağında  şeflerimizle birlikte çalışmışlardır.

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı oğrenci ve öğretmenlerine etkinlik  davetini göndererek katılmamıza vesile olan  ve öğrencilerimizin otel mutfağında çalışmasına imkan sağlayan Aşçılar Derneğine teşekkür ederiz.