Şehit Recep Büyük Özel Eğitim İş uygulama Merkezi ve Eğitim iş Uygulama Merkezi ile yürüttüğümüz projemiz kapsamında 11. Sınıf Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencilerimizle zihinsel yetersizliği olan öğrencilerin sosyalleşmesi için yıl boyu atölye çalışmaları yaptık. Engelliler Haftası programında iki okulun öğrencileri birlikte şarkılar söyledi, ritimle eşlik etti. Proje okulumuz öğrencileri için farklı gelişen çocuklarla çalışma deneyimi fırsatı sağlarken proje ortağı okul öğrencileri için sosyalleşme fırsatını yarattı.

13.06.2019 292

13-06-201913-06-2019