Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanından İadei Ziyaret

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanından İadei Ziyaret

 

 

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 10F sınıfı öğrencileri okulumuza demo çalışması yapmak üzere gelme nezaketini gösteren ve Çanakkale Caddesi üzerinde yeni mekanları CAPELLO ´yu hizmete açmaya hazırlanan Ferdi BALCIOĞLU ve Ahmet DEMİRHAN´ı ziyaret etti. 

Kuruluş aşamasında olan bir yiyecek içecek işletmesinde yapılması gerekenleri, demo çalışmalarını, mutfak ve restoran ekipmanlarının hangi özelliklerde olması gerektiğini ustalarından öğrendi.

Ferdi BALCIOĞLU´na ve Ahmet DEMİRHAN´a tecrübelerini bizimle paylaştıkları ve misafirperverlikleri için teşekkür eder, başarılar dileriz.

 

 

Ferdi BALCIOĞLU kimdir?

Ben Ferdi BALCIOĞLU, 1979 Bolu Mengen doğumluyum. Şeflik hayatıma ilk olarak Divan İstanbul´da başladım. Burada elde ettiğim tecrübelerimi The Ritz Carlton Otel´e geçerek 13 yıl boyunca pasta şefliği yaparak kariyerimi sürdürdüm. Bu süreçte Güney Amerika ve Fransa başta olmak üzere çeşitli ülkelerde eğitimler aldım. 2012 yılında Mövenpick Otel´de çalışmaya başladım. Bütün meslek hayatımı ve aldığım eğitimleri yabancı şeflerle birlikte devam ettim. 2014 yılında katıldığım Pastacılık yarışmasında Türkiye Birinciliği elde ettim. Bu birikimlerimi CAPELLO RESTORAN´a geçerek ekip arkadaşlarım ile birlikte dünya markası haline getirmek için sergilemek istiyorum.

Ferdi BALCIOĞLU

Executive Chef

 

Ahmet DEMİRHAN kimdir?

Ben Ahmet DEMİRHAN, 1978 İstanbul doğumluyum. Çocukluk yaşlarda mutfağa olan tutkumu Frankfurt´ta ilk Türk restoran sahibi olan babamın yanında çalışmaya başlayarak keşfettim ve gün geçtikçe vazgeçilmez bir lezzet tutkunu olduğumun farkına vardım. bilgisayar mühendisliği okurken dahi hayallerimin peşine düşerek mutfağın ilmini profesyonelce öğrenmek adına işletme ve şeflik eğitimlerimi alarak hayalimde kuracağım restoranın adeta temellerini attım. İstanbul´da Akdeniz mutfağından oluşan saygın restoranlarda çalıştım. daha sonra yurt dışında da çeşitli ülkelerde kendimi gastronomi alanında geliştirdim. mesleki kariyerimin zirvesi olan İtalya´da uzun yıllar çalışarak özellikle pizza, makarna ve dondurmada en iyi şefler arasına girmeyi başardım. şimdi ise siz değerli konuklarımı bu eşsiz lezzetler ve unutulmaz tatlar ile buluşturmak için hayalimi gerçekleştirdiğim CAPELLO´da ekibimle beraber sizlere sunmaktayım. 

Ahmet DEMİRHAN

 

Chef & Owner

31.05.2017 1101

31-05-201731-05-201731-05-201731-05-2017