Alan Hakkında

30.11.2012 4369

 

GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ (Eğitim süresi 4 yıl)
ALANIN TANIMI: Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.
ALANIN AMACI: Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı altında yer alan dallarda, sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanlarını yetiştirmek amaçlanmaktadır.Alanımız Anadolu Meslek Programında olup, 9. sınıfa diploma puanı ile alınmaktadır. Ekim ayında öğrencilerin yapacakları alan tercihleriyle puan üstünlüğüne göre alanlara yerleştirilmesi yapılmaktadır.

Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri AlanıGüzellik ve Saç Bakım Hizmetleri AlanıGüzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı

GÜZELLİK HİZMETLERİ
Tanım: Güzellik uzmanın sahip olduğu, yüz ve vücut bakımı ile ilgili temel işlemleri tekniğe uygun yapma yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen daldır.
Amacı: Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanında güzellik uzmanlığı mesleğinin yeterliklerine sahip meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır.

 

Alan Tanıtım Videosu