"Veli" ye Mektup

01.01.1970 3917

Saygıdeğer Velilerimiz;

          Yeni göreve başladığım bu günlerde  sizleri   en derin saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

         Kartal IMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak hedefimiz, yarınların umudu olan kıymetli çocuklarımıza eğitim öğretim açısından okulumuzu sıcak bir yuvaya dönüştürerek, onların sosyal, kültürel ve akademik başarısını artırmak ve güzel bir meslek sahibi olmaları açısından destekleyerek, ahlaki değerleri özümsemiş bireyler olarak yetiştirmektir.

          Bu hedef ve maksatlara ulaşmak noktasında dinamik, fedakâr ve sorumluluğunu bilen genç bir kadroya sahip olmak en büyük avantajımızdır. Siz velilerimizle olan diyaloglarımızı da daha sıkı tutarak disiplinli ve örnek bir okul olma ve bu misyonu devam ettirme noktasında gerekli olan çalışmalarımızı yürüteceğimizden hiçbir şüphemiz yoktur.

           Yeni bir sinerji oluşturmak, okulumuzu daha disiplinli bir duruma taşımak adına öğrencilerimizin kılık kıyafet ve derslere zamanında girmeleri, okul kurallarına uymaları, saygı ve hürmette kusur etmemeleri noktasında gerekli olan tedbirleri alacağımızı bilmenizi istiyor ve bu noktada desteklerinizi bekliyoruz.

        Bu duygu ve düşüncelerle her türlü sorun ve görüşleriniz için okul idaresi ve öğretmenlerimizle irtibat halinde bulunmanızı istiyor ve sağlık ve mutluluklar diliyorum.

 

 

            

         Yasin IRMAK        
 Okul Müdürü
 Kartal IMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi