11. Sınıf Öğrencilerine AFAD Eğitimi

11. Sınıf Öğrencilerine AFAD Eğitimi

Müdür Yardımcımız Burak SARIMEHMETOĞLU'ndan 11. Sınıflara AFAD Eğitimi

19.04.2024 41

Okulumuz 11. Sınıf öğrencileri, Müdür Yardımcımız Burak SARIMEHMETOĞLU tarafından AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) tarafından verilen eğitime katıldılar. Eğitimde, öğrencilere doğal afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı olma konularında bilgiler verildi.

SARIMEHMETOĞLU, eğitiminde deprem, sel, yangın gibi doğal afetlerin türleri, oluşum sebepleri ve bu afetler karşısında yapılması gerekenler hakkında bilgiler aktardı. Öğrencilere, ilk yardım ve acil durum planlaması gibi konularda da uygulamalı eğitimler verildi.

Eğitim, öğrencilerin doğal afetlere karşı bilinçlenmesini ve acil durumlarda nasıl davranmaları gerektiğini öğrenmelerini sağladı. Öğrenciler, eğitime büyük ilgi gösterdiler ve aldıkları bilgilerden memnun kaldılar.

Okul Müdürü Özkan ASLAN , yaptığı açıklamada, "Okulumuz olarak öğrencilerimizin doğal afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı olmalarını çok önemsiyoruz. Bu nedenle, AFAD tarafından verilen bu eğitim programını düzenledik. Müdür Yardımcımız Burak SARIMEHMETOĞLU'na bu değerli eğitimi verdikleri için teşekkür ediyoruz." dedi.

19-04-2024