Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'da Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Takdim Edildi

01.05.2024 50

17 Nisan 2024 tarihinde okulumuzda 3 kategoride gerçekleştirdiğimiz Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda dereceye girerek ödül almaya hak kazanan öğrencilerin ödülleri yapılan törenle takdim edildi.

Mangala ve Barikat oyununda ilk 3’e giren öğrenciler Başarı Belgesi ve çeşitli ödüller almaya hak kazandı. Katılımın daha az olduğu Reversi oyununda ise sadece 1. öğrencinin belirlenmesine dönük yarışma yapıldı ve 1. olan öğrenci Başarı Belgesi almaya hak kazandı.

Yoğun bir rekabetin yaşandığı turnuvada, Mangala dalında 11-A Sınıfından Batuhan Kayra KİRAZ birinci olurken, 9-A Sınıfından Kerem Deniz BAYÇELEBİ ve 9-H Sınıfından Devran Deniz PARMAKLIOĞLU sırasıyla ikinci ve üçüncü oldular. Barikad dalında ise 9-F FurkanDURAN zirveye yerleşirken, 12-D Cemre TAĞ ve11A Yusuf TAĞ yine kıyasıya bir mücadeleden sonra ikinci ve üçüncü sıraları elde ettiler.

1. (Birinci)

* Birincilik Başarı Belgesi