BÜYÜKADA'DA ÇEVRE TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ VE 7.KITA BİENALİ GEZİSİ

BÜYÜKADA'DA ÇEVRE TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ VE 7.KITA BİENALİ GEZİSİ

Kartal İMKB Mesleki ve Teknik Andolu Lisesi Çevre Kulübü öğrencileri Büyükada'da ormanlık alanda TEMA Vakfı'nın da katkılarıyla, dünyamızın oksijen kaynağı ve çeşitli canlının yaşam ortamı olan ormanlarımızı temiz tutmamız gerektiği bilinci ve gelecek kuşaklara yaşanabilecek daha temiz bir çevre bırakmak gerektiği düşüncesiyle "Temiz Çevre, Temiz Gelecek" etkinliği düzenledi. 

Ormanlık alanı, doğada çok uzun yıllar kendiliğinden yok olmayan plastik, cam, metal, kağıt, sigara izmariti vb. atıklardan temizlendi. 

Ayrıca kulüp öğrencileri, Büyükada 4 farklı mekanda gerçekleştirilen; insan atıkları nedeniyle okyanuslarda oluşan çöp adalarına dikkat çekmek amacıyla birçok bilim insanı ve sanatçının araştırma ve eserlerinin sergilendiği 7.KITA BİENALİ'ne katılarak konu hakkında bilgi sahibi oldular.

21.10.2019 513

Büyükada Çevre Temizliği ve 7.Kıta Bienali Büyükada Çevre Temizliği ve 7.Kıta Bienali Büyükada Çevre Temizliği ve 7.Kıta Bienali Büyükada Çevre Temizliği ve 7.Kıta Bienali Büyükada Çevre Temizliği ve 7.Kıta Bienali Büyükada Çevre Temizliği ve 7.Kıta Bienali Büyükada Çevre Temizliği ve 7.Kıta Bienali