GameX 2016 | Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı Gezisi

01-04 Aralık 2016 tarihleri arasında Beşiktaş Harbiye Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen GameX 2016 | Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarına

Bilişim teknolojileri alanı 11. sınıf öğrencilerinden 37 öğrencimiz Bilişim öğretmenlerinden Filiz Ünseven ve Yavuz Top rehberliğinde katılmıştır.

PC ve Konsol Oyunları, eşsiz simülatör deneyimleri, profesyonel e-spor takımları ve oyuncuları, son teknoloji oyuncu ekipmanları, fenomen haline gelmiş Youtuber ve streamerlar, çarpıcı cosplay etkinlikleri, sayısız ödül ve hediye ürünler, seminerler, paneller, atölyeler içeren fuarda öğrencilerimiz oldukça güzel vakit geçirmişlerdir. Çok eğlenen bazı öğrencilerimiz hafta sonu fuarı tekrar ziyaret etmişlerdir.

13.12.2016 397