GENÇ TURİZMCİLER YARIŞIYOR……

GENÇ TURİZMCİLER YARIŞIYOR……

Kartal İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı olarak 11-15 nisan tarihleri arasında Çeşme Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi organizasyonu ile turizm haftası etkinlikleri kapsamında  düzenlenen "2. Genç turizmciler yarışıyor" temalı yarışmada Yaşayan Osmalı Mutfağı yemek yarışması ekip kategorisinde   Türkiye´nin dört bir köşesinden  katılan 30 okulun arasından 3.lük Kupasını ve bronz madalya kazanmanın  gururunu yaşıyoruz. Yarışmaya katılan ve biz bu gururu yaşatan 12.sınıf öğrencilerimiz Sude LAÇİN ve Berkay SÜREYYA´yı tebrik eder yaşamlarında başarılar dileriz.

18.04.2016 675

Aynı etkinlik çerçevesinde düzenlenen 30 okulun katılımı ile gerçekleştirilen Alkolsüz Meyve Suyu Kokteyli yarışmasında bizi başarı ile temsil eden 10. Sınıf öğrencimiz Mertcan ORAN´ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Öğrenciveöğretmenlerimizin yarışma alanına ulaşımlarına maddi destek veren okul kantin sorumlumuz Esra Hanım'a teşekkür ederiz.

Yarışmada öğrencilerimize eşlik eden okul müdürümüz sayın Yasin IRMAK ve yiyecek içecek hizmetleri öğretmenimiz Oğuz AY ´a öğrencilerimiz ve yiyecek içecek zümresi adına teşekkür ederiz.