KARTAL İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MESLEKİ KOÇLUK PROJESİ 3. DÖNEM ÖĞRENCİ SECİMLERİ YAPILDI

KARTAL İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MESLEKİ KOÇLUK PROJESİ 3. DÖNEM ÖĞRENCİ SECİMLERİ YAPILDI

2012-2013 eğitim öğretim yılında Özel Sektör Gönüllüleri Derneği önderliğinde başlatılan; meslek liseleri ve sektörün işbirliği içinde olmasını sağlamak amacı ile sosyal sorumluluk projesi haline getirilen Kartal İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı olarak Parıltım Endüstriyel Toplu Yemek Hizmetleri ile eşleştirilmiş olduğumuz "Mesleki Koçluk Projesi"  ile öğrencilerimize Meslek koçlarımız tarafından sektörel eğtimlerin yanında kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimlerde verilmektedir. 

Proje kapsamında ilki 2012 Eylul 2014 Hazıran yılları arasında ikincisi 2014 Eylul -2016 Haziran yılları arasında gerçekleştirilen mesleki koçluk projesi ile toplam  26 öğrencimize  mesleki koçluk projesi kapsamında eğitim verilmiştir.

Proje kapsamında okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri alanından mezun olan iki öğrencimiz üniversite eğitimlerini tamamlamalarının ardından Parıltım Endüstriyel Toplu Yemek Hizmetleri bünyesinde çalışma hayatına başlamışlardır.

2016 Eylül -2018 Haziran  eğitim öğretim yıllarını kapsayacak olan 3. dönem öğrenci seçimlerimiz okulumuz toplantı salonunda 20 Ekim 2016 tarihinde projede yer almak istediğini başvuru yaparak belirten 10. Sınıf öğrencilerimiz arasından Parıltım Endüstriyel Toplu Yemek Hizmetleri Meslek koçlarının mülakatı ile gerçekleştirilmiştir. 

 

2016 Eylül -2018 Haziran eğitim öğretim yılları içerinde mesleki koçluk projesi kapsamında eğitim alacak 13 öğrencimize başarılar dileriz. 

25.10.2016 1037