Kartal İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri

Kartal İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri "Doğumunun 90. Yılında Bozkırın Bilgesi Cengiz AYTMATOV " Paneline katıldı

Cengiz AYTMATOV doğumunun 90. Yılında oğlu Askar AYTMATOV 'un da katılımıyla 24-25-26 Nisan 2018 tarihinde Abant İzzet Baysal Üniversitesinde düzenlenen etkinliklerle anıldı. Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu ile birlikte ortak faaliyetleri yürüten Anadolu Mektebi bu kapsamda Cengiz AYTMATOV paneli düzenledi. Üç gün süren panel, tiyatro, resim sergisi, konser ve yazar-öğrenci buluşmasının yapıldığı açılışa Bolu Valisi Aydın BARUŞ,Bolu Belediye Başkanı Alaaddin YILMAZ,Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ , birçok ilden gelen öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerimizden Aslı TURLAK VE Nilay BEYDİLLİ de yapılan panele katıldılar.

07.05.2018 351

07-05-201807-05-2018