Kartal İMKB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri CEKETİNE SAHİP ÇIKIYOR!!!!

Kartal İMKB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri CEKETİNE SAHİP ÇIKIYOR!!!!

Okulumuz Yiyecek Içecek Hizmetleri Alanı olarak 10ve 11. Sınıf bolum öğrencilerimize yönelik olarak 17 mart 2016 tarihinde saat 11:15 de okulumuz konferans salonunda "ÇEKETINE SAHIP ÇIK" başlığı altında seminer gerçekleştirildi.

Seminerimiz Milli Eğitim Bakanlığı ile Eğitimde İş Birliği Protokolü bulununan Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON), Marmara Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu (MARAPAFED) , ve İstanbul Aşçılar ve Pastacılar Derneği  işbirliği ile gerçekleştirildi. 

19.03.2016 894

Öğrencilerimize yönelik olarak organize ettiğimiz seminerimizde konuşmacılarımız Marmara Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Samet GÜNEY , İstanbul Aşçılar ve Pastacılar Derneği Genel Sekreteri Sayın Cihan ŞAHİN ve İstanbul Aşçılar ve Pastacılar Derneği Saymanı Sayın Hasan DASTARLI şeflerimiz olmuştur. Şeflerimize  yoğun iş temposu içerisinde  bizleri kırmayıp vakit ayırarak  öğrencilerimize  göstermiş oldukları ilgi ve alakaları ve  vermiş oldukları bilgiler için okulumuz adına teşekkür ederiz.