‘´MUTFAK ŞEFLERİ KARTAL İMKB‘DE´´ Okan KARADENİZ´i ağırlıyor.

Okulumuz yiyecek ve içecek hizmetleri alanı 11-F sınıfı performans ödevleri kapsamında her ay iki mutfak şefini okulumuzda atölye çalışması yapmak üzere ağırlıyor.

Mutfak Şefleri imkb'de çalışmasının ikincisini 25.10.2016 tarihinde sektörde 25 yıllık tecrübesi olan  Okan KARADENİZ şefimizle beraber gerçekleştirdik.

Sektörde kendi işletmesi olan Okan şefimiz , ilk olarak öğrencilerimizin sektörle ve yarışmalarla ilgili olan sorularını yanıtladı. Daha sonrasında ise atölye çalışmaları kapsamında, kurabiyeler konusu içinde tarçınlı, portakallı , fındıklı ve çikolatalı kurabiye yapımını uygulamalı olarak öğrencilerimize gösterdi. Yapılan kurabiyelerinin   servisinde dikkat edilmesi gereken hususları ve saklama koşullarını da göstermeyi ihmal etmeyen Okan  şefimize KARTAL İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak teşekkür ederiz.

30.10.2016 344