‘´MUTFAK ŞEFLERİ KARTAL İMKB‘DE´´

Okulumuz yiyecek ve içecek hizmetleri alanı 11-F sınıfı performans ödevleri kapsamında her ay iki mutfak şefini okulumuzda atölye çalışması yapmak üzere ağırlıyor.

Mutfak Şefleri imkb'de çalışmasının bu ayki konuğu CONTES BAKERY markasının sahibi İPEK ALTUNTAŞ. Sektörde pastacılık alanında hırsı, azmi ve yetenekleri ile öne çıkan Şefimizle beraber demo ve soru cevap şeklinde gerçekleşen çalışmamızda, ilk olarak öğrencilerimizin sektörle ve yarışmalarla ilgili olan sorularını yanıtladı. Daha sonrasında ise atölye çalışmaları kapsamında, birçok pasta ve tatlı yapımını uygulamalı olarak öğrencilerimize gösterdi. Yapılan ürünlerin tabakta sunumu ve servisinde dikkat edilmesi gereken hususları ve saklama koşullarını da göstermeyi ihmal etmeyen İpek şefimize KARTAL İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak teşekkür ederiz.

29.12.2016 669