Öğrenci Okul Meclisi ve Değerler Eğitimi Kulübü'nden Anlamlı Ramazan Kolisi Toplama Kampanyası!

28.03.2024 61

Öğrenci Okul Meclisi ve Değerler Eğitimi Kulübü, birlikte düzenledikleri Ramazan kolisi toplama kampanyasını başarıyla gerçekleştirdi. Okulun öğrencileri, velileri ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, büyük ilgi gördü.

Ramazan ayının manevi atmosferine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen kampanyada, öğrenciler ve destekçileri, ihtiyaç sahibi aileler için kumanya ve gıda malzemeleri topladılar. Toplanan yardımlar, Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere paketlendi.

Okul Müdürü, etkinliğin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öğrencilerimizin ve destek veren herkesin bu kampanyaya gösterdiği ilgi ve duyarlılık bizi gerçekten mutlu etti. Bu tür etkinliklerle yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştiriyoruz." dedi.

Kampanya kapsamında toplanan koliler, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere hazır hale getirildi. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceği belirtilirken, öğrenciler ve kulüp üyeleri gelecek etkinlikler için de planlamalarını sürdürüyor.

28-03-2024