Öğrencilerden Anlamlı Adım: Sokak Hayvanları İçin Mama Toplandı ve Dağıtıldı

28.03.2024 66

Öğrenciler, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını göz ardı etmeden, hayırseverlerin desteğiyle bir araya gelerek anlamlı bir adım attılar. Okulda başlatılan kampanya kapsamında sokak hayvanları için mama temini yapıldı ve öğrenciler tarafından paketlenerek dağıtıldı.

Öğrencilerin duyarlılığı ve hayvanseverlerin destekleriyle gerçekleşen bu etkinlik, sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamayı hedefledi. Kampanyaya katılan öğrenciler, okulda toplanan mama ve diğer hayvan gıdalarını özenle paketledi ve sokak hayvanları için hazır hale getirdi.

Paketler, öğrencilerin gönüllü olarak katıldığı bir etkinlikte sokak hayvanları için belirlenen noktalara dağıtıldı. Öğrenciler, sevgi ve şefkatle hazırladıkları bu paketleri sokak hayvanlarına ulaştırmanın mutluluğunu yaşadılar.

Okul yönetimi, öğrencilerin bu tür sosyal sorumluluk projelerine gösterdikleri ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti. Sokak hayvanlarına yönelik duyarlılığın artması ve bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğine vurgu yaptılar.

Öğrencilerden biri, "Sokak hayvanlarının da bizim sorumluluğumuzda olduğunu düşünüyoruz. Bu kampanyaya katılarak onlara bir nebze olsun yardımcı olabilmek bizi çok mutlu etti. Umarım daha nice hayvanlara yardım eli uzatırız." şeklinde duygularını dile getirdi.

Sokak hayvanları için yapılan bu anlamlı kampanya, öğrencilerin toplumsal duyarlılık kazanmalarına ve hayvanlara olan sevgi ve saygılarının pekişmesine katkı sağladı.

28-03-202428-03-202428-03-202428-03-202428-03-2024