Ramazan Kolileri Dağıtıldı, Emek Verenlere Teşekkürler!

05.04.2024 73

Ramazan Kolileri Dağıtıldı, Emek Verenlere Teşekkürler!

İhtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere hazırlanan Ramazan kolilerimiz, bugün itibarıyla dağıtıldı. Bu değerli yardım malzemelerinin toplanması, kolilenmesi ve dağıtımı sürecinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Toplamda 41 öğrencimizin velisine koli ya da kart teslimi yapıldı. Bu anlamlı kampanyaya destek veren ve yardıma ihtiyaç duyan ailelere ulaşmamızı sağlayan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz. Allah hayırlarınızı kabul etsin.

Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma duygularını artırdığı bu özel günlerde, birlikte hareket ederek ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmak, onların yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak bizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Bu vesileyle, her birimizin elinden gelen desteği vermeye devam ederek, toplumsal dayanışma ruhunu canlı tutmaya devam edelim.

Yardım etmenin ve paylaşmanın kıymetini bir kez daha hatırlattığımız bu güzel günlerde, gelecek yıllarda da daha fazla aileye ulaşarak yardımlaşmanın ve sevginin yayılmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz.