Bu Okulu Neden Tercih Etmeliyim?

Genç, Üretken, Nitelikli; Mesleki Eğitimde Lider Olan Okulumuz; Bu Manaya Kuvvet Verecek Olanları Beklemektedir.

07.06.2020 1014

Kartal Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 5 Alanımızla (Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Moda Tasarımı ve Güzellik Saç Bakım Hizmetleri) Eğitim-Öğretime Devam Etmekteyiz. Gerek Akademik Başarı, Gerek Mesleki Yeterlilik Noktalarından Okulumuz Gerekli Olan Çalışmaları Ve Girişimleri Yürütmektedir. Okul - Sektör İşbirliklerinin Yanında Okul – Üniversite İşbirlikleri de Önem Verdiğimiz Bir Alandır. Hali Hazırda 3 Üniversite İle Protokollerimiz Bulunmakta Ve Gerekli Olan Çalışmalar Yürütülmektedir. (Şişli Meslek Yüksekokulu, Marmara Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gedik Üniversitesi). Bununla Beraber Her Alanımızı En Az Bir Sektör İle Eşleştirme Çalışmalarımız Devam Etmektedir. Tüm Alanlarımızın En Az Bir Sektör İle İmzalanmış Protokolleri Ve Çalışmaları Vardır Ve Bu Çalışmalar Artarak Devam Edecektir. Mezuniyet Sonrası İş İstihdamı Da Çalıştığımız Diğer Bir Alandır. Alan Terklerinin Önüne Geçerek Doğru Alana Yerleşmiş Ve Bu Alanda Mutlu Bireyleri Ülkemize Kazandırmayı Hedeflemekteyiz.

Öğretmen Ve Öğrencilerimize Yeni Ufuklar Katmak Ve Yurtdışı Eğitimleri Hakkında Bilgi Sahibi Olabilmeleri Sağlamak Amacıyla Her Sene AB Projeleri Çalışmaları Yapmaktayız.

Yıl İçerisinde Okulumuzda Gerek Alan Bazlı Gerek Kültürel Bazlı Proje, Yarışma, Etkinlik Ve Seminer Çalışmalarımız Yoğun Bir Şekilde Gerçekleştirilmektedir.

Her Yıl Düzenli Olarak Düzenlediğimiz Futbol, Futsal, Voleybol, Bilek Güreşi, Masa Tesinisi V.B. Sportif Faaliyetlerimiz De Mevcuttur.

Kartal İlçemizde Gerek Eğitim Kadrosuyla Gerek Proje, Etkinlik Ve Çalışmalarıyla Her Zaman Göz Önünde Olan Ve Liderlik Yapan Okulumuz; Vatanını Seven, Milli Ve Manevi Değerlerine Bağlı, Çalışkan, Üretken Ve Mutlu Bireyleri Yetiştirmeyi Kendine Şiar Edinmiştir.

Genç, Üretken, Nitelikli; Mesleki Eğitimde Lider Olan Okulumuz; Bu Manaya Kuvvet Verecek Olanları Beklemektedir.